Twoja zupa gulaszowa może być jeszcze lepsza. Wystarczy, że dodasz pewien rodzaj mięsa, a już zawsze będzie miała doskonały smak. Z pewnością docenią go wszyscy smakosze, uwielbiający tę zupę. Przygotuj ją według przepisu babci, a na pewno się uda.
Ani drobiowa, ani wieprzowa. Ten rodzaj wątróbki jest zdecydowanie zdrowszy. Zawiera wiele cennych składników odżywczych. Szkoda, że Polacy często ją pomijają. Poznaje zalety tego mięsa i jak najszybciej włącz je do swojej diety.
Pyszne, mięsne i bogate w składniki odżywcze kotlety za grosze? Tak, z tym przepisem to możliwe. Sekretem jest zamiana tradycyjnego mielonego na jeden łatwo dostępny składnik.
W tym przepisie wątróbka udowadnia, jak uniwersalnym i elastycznym w stosowaniu jest produktem. Powstaje z niej nieoczekiwany przysmak, który świetnie sprawdzi się jako przekąska albo szybki i pełen warzyw podwieczorek.